Crunchy karamell –
peanøtt – sjokolade bar
Bunn
2 ss smør2 ss hvitt sukker
3 ss brunt sukker
60 ml sirup
125 ml fløte
100 gram cornflakes
Ha smør, sukker og
sirup i en panne, rør til det sukkeret har løst seg opp og smøret har smeltet.
La det koke i 5 minutter.
Viss du lar være å tilsette cornflakesen blir dette en deilig karamellsaus når den er avkjølt. Perfekt til is! |
Etter 5 minutter tar du pannen av varmen, og har i fløten, røre godt. Så til slutt har du i cornflakesen. Ha karamell og cornflakesen i en form. Sette formen i frysen mens du lager sjokolade og peanøtt fudgen.
Sjokolade og peanøtt
fudge
60 smør
200 g sjokolade
100-150 g
peanøttsmør(alt etter hvor mye peanøtt smak du vil ha)
Ha alt i en panne og
rør til alt er smeltet. Ha det over cornflakesblandingen, og sett den i
kjøleskapet et par timer til alt er blitt fast.
Det kan være lurt å legg bakepapir i bunn av formen, da blir det lettere å få den ut av. |
OBS!! Veldig klissete, men utrolig godt!!
Lykke til og håper
det smaker!!
Hilde
Ingen kommentarer