Denne ostekaken er alltid en slager i familiebesøk og andre tilstelninger, og er kaken som blir mest forespurt av familiemedlemmer. Det er en super enkel kake å lage, du trenger ikke skru på ovnen en gang.
Du trenger:
Bunn:
20 oreokjeks (ca 200 gram)
70 g smeltet smør
Ostekrem:
Ostekrem:
400 g Philadelphia ost
200 g hvit sjokolade
70 g sukker
1 ts vaniljesukker
1 ts vaniljesukker
2,5 dl fløte
2 plater gelantin
15-20 oreokjeks
15-20 oreokjeks
Press kjeksblandingen ut i en 22 -24 cm springform( det er lurt å kle formen med enten platsfolie eller bakepapir).
Sett bunnen til sides, og begynn å lage ostekremen.
Begynn med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.
Ha sukker, vaniljesukker, kremost og fløte i en bolle, og pisk det hele til det er stivt.
Klem vannet ut av gelatinen, og smelt den i mikrobølgeovnen på full styrke i 20-30 sekunder.
Bland inn den hvite sjokoladen og gelatinen i ostekremen.
Tilslutt vender du inn grovhakket oreokjeks.
Ha en fin dag!
Ingen kommentarer