Disse Oreo cupcakesene forsvant på et blunk på kontoret til Johan i dag.
De har Oreo kjeks både i bunnen og i frostingen, i tillegg til å være fylt med hjemmelaget sjokoladesaus.
De har Oreo kjeks både i bunnen og i frostingen, i tillegg til å være fylt med hjemmelaget sjokoladesaus.
Du trenger:
ca 18 cupcakes
325 g mel
200 g sukker
2 ts bakepulver
1/4 ts salt
115 g smør (romtemp.)
3 dl melk
1 dl gresk yoghurt
1 dl olje
1 ts vanilje ekstrakt
2 egg
10 oreo kjeks finmalt i en foodprocessor
Oreo forsting:
1 porsjon italiensk marengs frosting
10 oreo kjeks finmalt i en foodprocessor
1 porsjon sjokoladesaus
Ha mel, sukker, salt og bakepulver i bollen til mikseren, og bland dem sammen.
Tilsett det romtempererte smøret og bland det hele på lav hastighet til det ligner brødsmuler.
Bland sammen melk, yoghurt, olje, vanilje og eggene.
Med mikseren fortsatt på lav hastighet, ha over de våte ingrediensene i en tynn stråle.
Stopp mikseren innimellom og skrap ned siden av mikserbollen med en slikkepott for å sørge for at alle ingrediensene er godt innblandet.
Til slutt vender du inn de finmalte oreokjeksene.
Fyll cupcakeformene 2/3 fulle, og stek de på 160 grader i 20-25 minutter.
Avkjøl cupcaksene helt.
Oreo frosting:
Vend inn de knuste kjeksene i frostingen, og ha den over i en sprøytepose, med den sprøytetippen du måtte ønske å bruke.
Bruk en cupcake corer (du kan og så bruke en kjerneutstikker) og stikk ut en grop midt i cupcaken.
Fyll gropen med sjokolade saus.
Håper det smaker, ha en fin dag!
Ingen kommentarer